Geboortekaartjes

Logo Bonteboel

De geboorte van een kind is een van de mooiste gebeurtenissen uit je leven. Het illustreren van een persoonlijk en originele kaart is mogelijk en Bonteboel wil hier graag aan bijdragen.

Heb je speciale wensen? Stuur dan een e-mail met je wensen naar info@bonteboel.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op en bespreken wij de mogelijkheden.

Het ontwerpen van een geboortekaartje is maatwerk en neem dus wat tijd in beslag. Neem ruim voor de uitgerekende datum contact met mij op. Je kunt ook kiezen uit een van de ontwerpen uit de standaard collectie.

De illustraties blijven eigendom van Bonteboel. Bonteboel kan de illustraties of een deel hiervan hergebruiken voor een ander ontwerp.

Hoe ga ik te werk?

Algemeen: ik ontwerp het kaartje, lever deze in diverse formaten aan (.PDF, .JPEG enz). Je maakt zelf afspraken met de drukker. Dit kan een drukker zijn bij jou in de buurt of een online drukker. Aanleveren gaat via Dropbox of WeTransfer. In eerste instantie in een proefversie zodat je dit met uw drukker kunt overleggen. Is de proefversie goedgekeurd, dan stuur je een e-mail ter bevestiging. Na de geboorte geef je zo snel mogelijk de gegevens van de baby door. Ik zorg dan binnen 48 uur voor de officiële uitvoeringen en stuur ik deze naar je toe. Jij als klant levert het af bij de drukker en bent verder verantwoordelijk voor het kaartje.

 


De kaarten uit de standaard collectie.
De kaarten zijn doorgaans in de formaat 13 x 13 cm. Andere formaten zijn ook te verkrijgen.
Een kaartje kan eindeloos variëren. Vraag naar de mogelijkheden!

A Rockstar is born:

 

De koe schrikt:

Een aantal leuke reacties van tevreden klanten:
Richard: “Het kaartje is top geworden! Lekker kleurrijk en vrolijk. Dat is wat we wilden. Hoop kaartjes zijn zo saai. Bedankt voor de moeite, we vonden het fijn dat we steeds wijzigingen aan konden brengen”.

Paulus & Amaris: “Bedankt voor alle moeite en wijzigingen voor het geboortekaartje van onze zoon. Past precies bij hem. Samenwerking voor het tot stand brengen naar het kaartje wat bij ons past was echt super! Heel veel leuke reacties gehad op de kaart!”.

Hoera een tweede kind:

Een leuke reactie van een tevreden klant:
Roelien: “Nogmaals hartelijk dank voor het prachtige ontwerp, we vonden de samenwerking met jou super !!”

Hoera een derde kind:

Ooievaar en koe:

Een leuke reactie van een tevreden klant:
Emily: “Wij hebben al heel wat reacties op het kaartje ontvangen. Alleen maar positief. Onwijs bedankt voor het ontwerp. Wij zijn er helemaal blij mee. Past precies bij ons!!”

Olifant:

 

700 totaal aantal vertoningen, 0 aantal vertoningen vandaag