Het BONTE verhaal achter het complimentenkaartje: Kaart 002 Privé NL – Jij bent ONWEERstaanbaar

Jij bent ONWEERstaanbaar

Kaart 002 uit de collectie ‘Complimentenkaartjes Privé NL’: ‘Jij bent ONWEERstaanbaar’. Bij het woord ‘ONWEER’ denken wij snel aan regen en bliksem.

Ik had vroeger een Economie leraar. Een super leuke man! Maar zo zelfingenomen. Of het nu altijd gespeeld was of dat hij het ook werkelijk zo vond zullen wij nooit meer weten, maar wat hebben wij heerlijk om hem kunnen lachen en ook met hem kunnen lachen. Bij het denken aan deze herinnering tover ik weer een glimlach op mijn gezicht. Hij leek als twee druppels water op Mister Bean, hij had zijn blouse altijd een beetje open en had enorm veel borsthaar. En altijd in iedere les vertellen hoe ontzettend knap hij was. En dat alle vrouwen als een blok voor hem vielen. Hahahaha. Mijn onweerswolkje is een ware ‘casanova’, een vrouwenverslinder 😉

Complimentenkaartje ‘Jij bent ONWEERstaanbaar’ is bedoeld voor een persoon die jij aantrekkelijk, charmant of verleidelijk vindt.

Reactie

Geef in een reactie hieronder aan voor wie dit kaartje bedoeld is en misschien heb jij ook wel een leuke uitleg, weetje of compliment!

Setje Complimentenkaartjes

Voor een setje complimentenkaartjes kijk dan op de pagina ‘Bonte Geluk‘. Of rechtstreeks naar de pagina van ‘Complimentenkaartjes Prive NL | EN’.