Het BONTE verhaal achter het complimentenkaartje: Kaart 003 en 004 Zakelijk NL – Voor jou spring ik een gat in de lucht

Jij bent een … TOFFE PEER

Kaart 003 en 004 uit de collectie ‘Complimentenkaartjes Zakelijk NL |EN’: ‘Voor jouw spring ik een gat in de lucht’. Het is een Nederlands spreekwoord en het betekent dat je ergens enorm enthousiast over bent. Ik heb een mannelijke en vrouwelijke variant. Bij de mannelijke variant vond ik het grappig om er een polsstokspringer van te maken. Met een polsstok springen naar de lucht ­čśë

Complimentenkaartje ‘Voor jou spring ik een gat in de lucht’ is bedoeld voor de persoon die jij zo ongelofelijk enthousiast vindt. Waar je zoveel voor over hebt. De persoon voor wie jij een gat in de lucht springt ;-).

Reactie

Geef in een reactie hieronder aan voor wie dit kaartje bedoeld is en misschien heb jij ook wel een leuke uitleg, weetje of compliment!

Setje Complimentenkaartjes

Voor een setje complimentenkaartjes kijk dan op de pagina ‘Bonte Geluk‘. Of rechtstreeks naar de pagina van ‘Complimentenkaartjes Zakelijk NL | EN’.