Het BONTE verhaal achter het Complimentenkaartje: Kaart 508 Zakelijk NL – You MOTIVATE me

You MOTIVATE me

Kaart 508 uit de collectie ‘Complimentenkaartjes Zakelijk NL | EN’: ‘You MOTIVATE me’. De obsessie van muizen voor kaas. Twee muizen die elkaar motiveren en inspireren om het juiste te doen. De een wil de ander weerhouden om geen ‘fouten’ te maken. Te motiveren om bij zijn doel te blijven, zijn plan.

‘You MOTIVATE me’ is bedoeld voor die persoon die jou helpt te focussen op jouw doel. Die jou strak houdt, motiveert om het beste uit jou te halen. Die je niet laat afleiden, maar vol voor je doel laat gaan.

Reactie

Geef in een reactie hieronder aan voor wie dit kaartje bedoeld is en misschien heb jij ook wel een leuke uitleg, weetje of compliment!

Setje Complimentenkaartjes

Voor een setje complimentenkaartjes kijk dan op de pagina ‘Bonte Geluk‘. Of rechtstreeks naar de pagina van ‘Complimentenkaartjes Zakelijk NL | EN’.