De kleurplaat

Tijdens de lockdown teken ik dagelijks voor een ‘glimlach op jouw gezicht’. Voor wie hier behoefte aan heeft. Wie even een leuke, vrolijke tekening wil. Maakt niet uit wat het is, als het maar een glimlach op jouw gezicht tovert.

Vandaag is een klasgenootje van mijn dochter jarig. Ik teken nu dagelijks, geef tekenles aan de klas en ook maak ik wanneer er eentje jarig is (probeer het althans) een tekening. Toen ik een week of twee geleden aan haar vroeg wat zij voor tekening wilde zei ze echt letterlijk het volgende: “Ik hoef geen tekening. Wat ik wel wil is een kleurplaat! Zodat wij dit kunnen inkleuren. En ik houd van gezelligheid. Ik vind het leuk als je dat wilt tekenen!”. 

Ze toverde direct een glimlach op mijn gezicht. Wat een mooie gedachte. En wat leuk als dan niet alleen haar klasgenootjes de kleurplaat kunnen inkleuren, maar ook iedereen die het maar wil. Daarom bied ik hem aan op mijn site en kun je het downloaden. Print het uit, kleur het in en tag mij op social media, zodat ik het ook kan zien. Fijne dag! En fijne verjaardag!