Bonte Opdrachten – PolyGon Art – VW Beetle

De afgelopen maanden heb ik voor een goede vriend een mooie PolyGon Art gemaakt van zijn VW Kever.

Wat is PolyGon Art? Het zijn eenvoudige geometrische vormen naast elkaar geplaatst om hoekige, vaak minimalistische composities te creëren. Tweedimensionale vorm gemaakt van rechte lijnen en hoeken.

Het mooie aan PolyGon Art is dat je foto uit pixels bestaat en de PolyGon uit vectoren en dus de kwaliteit zeer scherp blijft. Ook wanneer de PolyGon van formaat van een postzegel naar een poster gaat. Je kunt delen van de foto weglaten die je niet wilt. Het is enorm arbeidsintensief, maar erg leuk om te doen.

Benieuwd naar meer PolyGon Art? Via onderstaande link kom je op de juiste pagina: BonteOpdrachten – Polygon Art

#bonteboel #bonteboelillustraties #bonteopdrachten #smile #toverteenglimlachopjouwgezicht #vectorart #fotoart #photoart #polydesign #vectorphotoart #popart #vectorpopart #polyart #digitalart #polygonart #art #lowpoly