Het BONTE verhaal achter het Complimentenkaartje: Kaart 005 Zakelijk NL – Op jou kun je BOUWEN

Op jou kun je BOUWEN

Kaart 005 uit de collectie van ‘Complimentenkaartjes Zakelijk’. De hijskraan. De hijskraan wordt gebruikt om goederen omhoog te hijsen, te laten zakken of om zaken te verplaatsen. Je vindt ze vooral in de bouw, maar ook in de transportsector voor laad- en losklussen. Je kunt niet zonder de hijskraan.

De Glimlach: ‘Op jou kun je bouwen’ is bedoeld voor de vriend of collega waar je niet zonder kunt. Op deze persoon kun je altijd rekenen om de klus te klaren. Deze persoon is er altijd, onvoorwaardelijk. 

Voor een setje complimentenkaartjes kijk dan op de subpagina ‘Complimentenkaartjes Zakelijk’ onder de hoofdpagina ‘Bonte Geluk’.

#bonteboel #bonteboelillustraties #bontegeluk #compliment #complimenten #compliments #complimentenkaartjes #complimentjegeven #aandacht #doeslief #tevredenheid #customerservice #momentvoorcompliment #momentjevoorcomplimentje #complimentcard #complimentcards #complimentje #echtepostiszoveelleuker #kaartjescomplimenten #glimlach #tevredenmedewerker #coachkaartjes #daslief #medewerkerstevredenheid