Het BONTE verhaal achter het complimentenkaartje: 007 – Jij bent een TOPPERTJE!

Jij bent een TOPPERTJE!

Kaart 007 uit de collectie van ‘Complimentenkaartjes Zakelijk’; de berggeit of gems. De gems wordt meestal geassocieerd met hooggebergten. Het zijn behendige klimmers, springen eenvoudig van rots naar rots. Ze staan ook bekend om hun springkracht en hun scherpe gezichtsvermogen en gehoor. 

De glimlach:’Jij bent een TOPPERTJE’ is bedoeld voor die persoon die behendig is in zijn of haar werk. Makkelijk kan schakelen tussen werkzaamheden, attent, sociaal, oog hebben voor details. Een alleskunner. Een TOPPERTJE.

Voor een setje complimentenkaartjes kijk dan op de subpagina ‘Complimentenkaartjes Zakelijk‘ onder de hoofdpagina ‘Bonte Geluk’.

#bonteboel #bonteboelillustraties #bontegeluk #compliment #complimenten #compliments #complimentenkaartjes #complimentjegeven #aandacht #doeslief #tevredenheid #customerservice #momentvoorcompliment #momentjevoorcomplimentje #complimentcard #complimentcards #complimentje #echtepostiszoveelleuker #kaartjescomplimenten #glimlach #tevredenmedewerker #coachkaartjes #daslief #medewerkerstevredenheid