Het BONTE verhaal achter het complimentenkaartje: Kaart 010 Zakelijk NL – Ik ben BERE trots op jou

Ik ben BERE trots op jou

Kaart 010 uit de collectie van ‘Complimentenkaartjes Zakelijk’; de trotse beer. De sullige, oenige beer zoals ik hem getekend heb. Dat maakt de illustratie juist grappig. Eigenlijk het tegenover gestelde van wat het representeert, namelijk fier, grootst en trots. De beer wordt al eeuwenoud gezien als een krachtdier.

De glimlach: dit kaartje ‘Ik ben BERE trots op jou’ geef je aan iemand op wie je erg ‘fier’ bent, extreem trots. 

Voor een setje complimentenkaartjes kijk dan op de subpagina bestelformulier Complimentenkaartjes Zakelijk NL onder de hoofdpagina ‘Bonte Geluk’.

#bonteboel #bonteboelillustraties #bontegeluk #compliment #complimenten #compliments #complimentenkaartjes #complimentjegeven #aandacht #doeslief #tevredenheid #customerservice #momentvoorcompliment #momentjevoorcomplimentje #complimentcard #complimentcards #complimentje #echtepostiszoveelleuker #kaartjescomplimenten #glimlach #tevredenmedewerker #coachkaartjes #daslief #medewerkerstevredenheid