Het BONTE verhaal achter het complimentenkaartje: Kaart 022 Zakelijk NL ‘Ik vind jou BIJzonder’

Ik vind jou BIJzonder

Kaart 022 uit de collectie van ‘Complimentenkaartjes Zakelijk’; de bij. Bijen leveren een heel grote bijdrage aan onze samenleving. Bestuiving door insecten is noodzakelijk voor meer dan 75% van de voedingsgewassen. Honingbijen, solitaire bijen en hommels zorgen ervoor dat we kunnen genieten van heerlijk fruit zoals kersen, appelen, braambessen, frambozen en mango’s. Ook groenten zoals courgettes, paprika’s, avocado’s zouden verdwijnen zonder de bij. Minder voor de hand liggend: ook zonnebloemolie en mosterd zijn vanaf dan verleden tijd.

De mens maakt van deze ecosysteemdiensten dankbaar gebruik. Daarom is er een rijke habitat nodig met stuifmeel- en nectarbronnen voor de hommels, solitaire bijen en honingbijen.

De glimlach: dit kaartje ‘Ik vind jou BIJzonder’ geef je aan iemand die voor jou ook heel belangrijk is. Iemand die zorgt voor een grote bijdrage binnen jouw (werk)omgeving. Iemand die jij bijzonder vindt. 

Een setje complimentenkaartjes bestellen? Klik dan op het bestelformulier Complimentenkaartjes Zakelijk NL onder de hoofdpagina ‘Bonte Geluk’.

#bonteboel #bonteboelillustraties #bontegeluk #compliment #complimenten #compliments #complimentenkaartjes #complimentjegeven #aandacht #doeslief #tevredenheid #customerservice #momentvoorcompliment #momentjevoorcomplimentje #complimentcard #complimentcards #complimentje #echtepostiszoveelleuker #kaartjescomplimenten #glimlach #tevredenmedewerker #coachkaartjes #daslief #medewerkerstevredenheid