Het BONTE verhaal achter complimentenkaartje: Kaart 011 – Jij INSPIREERT mij

Kaart 011 uit de collectie van ‘Complimentenkaartjes Zakelijk NL’; de portable hand speaker of de megaphone. Een megaphone is een hulpmiddel om grote groepen mensen toe te spreken. Of grote groepen mensen te ‘bereiken’. 

De glimlach ;-): dit kaartje ‘Jij inspireert mij’ heb ik getekend met het idee dat de persoon die een megaphone pakt om een grote groepen mensen toe te spreken een inspiratie kan zijn voor een ander, de ander die de boodschap mag ontvangen. 

Een setje complimentenkaartjes bestellen? Klik dan op het bestelformulier Complimentenkaartjes Zakelijk NL onder de hoofdpagina ‘Bonte Geluk’.

#bonteboel #bonteboelillustraties #bontegeluk #compliment #complimenten #compliments #complimentenkaartjes #complimentjegeven #aandacht #doeslief #tevredenheid #customerservice #momentvoorcompliment #momentjevoorcomplimentje #complimentcard #complimentcards #complimentje #echtepostiszoveelleuker #kaartjescomplimenten #glimlach #tevredenmedewerker #coachkaartjes #daslief #medewerkerstevredenheid