Het BONTE verhaal achter het complimentenkaartje: Kaart 015 ‘Wij zijn een geweldig TEAM!’

Kaart 015 uit de collectie van ‘Complimentenkaartjes Zakelijk‘. De puzzelstukjes. Twee verschillende puzzelstukjes. Ze zien er anders uit, hebben andere ‘uitgangen’ en ‘ingangen’, maar passen wel perfect bij elkaar. Ieder heeft zijn eigenschappen, zijn skills, zijn kenmerken en talenten, maar samen passen ze vaak goed bij elkaar. In een puzzel met 1000 stukjes zijn alle stukken anders, maar samen vormen ze een geheel, een plaatje.

De glimlach ;-): ’Wij zijn een geweldig TEAM !’ is voor de persoon of de personen die samen één geweldig team vormen. Dit kaartje kun je ook geven aan iemand die nieuw komt binnen een team en het team compleet maakt. 

Wil je een setje complimentenkaartjes bestellen? Klik dan op het bestelformulier complimentenkaartjes Zakelijk onder de hoofdpagina ‘Bonte Geluk’.

#bonteboel #bonteboelillustraties #bontegeluk #compliment #complimenten #compliments #complimentenkaartjes #complimentjegeven #aandacht #doeslief #tevredenheid #customerservice #momentvoorcompliment #momentjevoorcomplimentje #complimentcard #complimentcards