Het BONTE verhaal achter het complimentenkaartje: Kaart 025: “Op jou kun je altijd REKENEN”

Kaart 025 uit de collectie van ‘Complimentenkaartjes Zakelijk‘. De rekenmachine. Een hulpmiddel om snel sommen te berekenen. Eenvoudige rekenmachines voor het optellen, aftrekken, delen en vermenigvuldigen van getallen tot hele wiskundige rekenmachines. Ik vond het altijd leuk om cijferscombinaties te maken om dan vervolgens je rekenmachine om te draaien en dan zag je een woord: ‘900973’ is op zijn kop: “Google”, ‘61773236’ wordt “Gezellig”, ‘31553580’ wordt “Obsessie” en ga zo maar door. 

De glimlach ;-): ’Op jou kun je altijd rekenen’ is voor de persoon of de personen op wie je altijd rekenen kunt. Die altijd voor jou klaar staan. 

Wil je een setje complimentenkaartjes bestellen? Klik dan op het bestelformulier complimentenkaartjes Zakelijk onder de hoofdpagina ‘Bonte Geluk’.

#bonteboel #bonteboelillustraties #bontegeluk #compliment #complimenten #compliments #complimentenkaartjes #complimentjegeven #aandacht #doeslief #tevredenheid #customerservice #momentvoorcompliment #momentjevoorcomplimentje #complimentcard #complimentcards #complimentje #echtepostiszoveelleuker #kaartjescomplimenten #glimlach #tevredenmedewerker #coachkaartjes #daslief #medewerkerstevredenheid