Reacties

Benieuwd naar de reacties? Of wil je zelf een reactie geven?

18 gedachten over “Reacties

 • 29 juni 2019 om 17:20
  Permalink

  Ik ben verrast met een stukje creativiteit van Bonteboel. Een enorm mooi portret. Esther maakt prachtige dingen die je een glimlach op je gezicht of een traan van ontroering in je ogen bezorgen. Ik zal zeker vaker contact met haar opnemen voor meer creatieve en mooie illustraties en art.

  Beantwoorden
 • 26 juli 2019 om 22:21
  Permalink

  Ik wilde mijn man een cadeautje geven wat niemand anders had… En dan nog het liefst iets waar mijn dochtertje aan mee kon helpen. Een prachtige op maat gemaakte kleurplaat was het resultaat!!! Deze creatieve dame tovert een glimlach op het gezicht van zowel de gever als de ontvanger van dit supercadeau! 🙂

  Beantwoorden
 • 26 november 2019 om 10:28
  Permalink

  Tijdens onze jaarlijkse najaars-BBQ hebben wij de compliment kaartjes van Bonteboel gebruikt. Als thema hebben wij dit jaar gekozen voor #DOESLIEF, wij merkten dat mede door werkdruk er minder en minder werd gelet op hoe wij naar elkaar reageerden op emails, telefoontjes maar ook in de dagelijkse omgang, naar elkaar.
  Wanneer heb jij voor het laatst een complimentje gegeven, … met de complimentcards van Bonteboel als gadget hebben wij hier op een leuke manier aandacht aan besteed. Dit thema is goed ontvangen door alle medewerkers, die met de cards in de hand collega’s aanspraken en complimenteerden met hun inzet en collegialiteit.

  Beantwoorden
 • 10 december 2019 om 21:19
  Permalink

  Voor mijn bedrijf wilde ik heel graag mijn netwerk en alle relaties van het afgelopen jaar persoonlijk bedanken én met kaarten in de stijl van mijn bedrijf. Een maatwerk opdracht dus. En dat kan je wel aan Esther overlaten. Geweldig mooi is het geheel geworden. Ik wens iedereen voor het nieuwe jaar heel veel complimenten toe. En met de kaarten van bonteboel kan ik er het komende jaar in mijn stijl heel veel uitdelen. DANK.

  Beantwoorden
  • 17 april 2020 om 22:35
   Permalink

   Vandaag zijn mijn kinderen van groep 5/6 en ik verrast met een prachtige tekening die het onderwijs op afstand weergeeft. Want wat leven we op dit moment in een bizarre periode… En hoe leuk is het dan om een ander een kaart te sturen?! Mijn kinderen en ik waren super enthousiast met het geweldige resultaat. We zijn je dankbaar.
   Esther, jouw doel is een glimlach toveren op het gezicht van anderen. En dat is jou vandaag zeker gelukt! Je tekeningen zijn prachtig, vertellen een verhaal, maken je aan het lachen en zijn origineel.

   Esther nogmaals bedankt. Je bent een topper! Geniet, lach, maak plezier en zorg goed voor jezelf.

   “Wie tekent, betekent”

   Beantwoorden
 • 18 december 2019 om 20:32
  Permalink

  Als bedankje en afscheidscadeautje voor mijn collega’s voor de fijne tijd die ik heb gehad met hen, heb ik voor iedereen een passend kaartje gekozen en op de achterkant een persoonlijke noot geschreven. De reacties waren bij iedereen positief!
  De kaartjes werden keurig verpakt afgeleverd en de kwaliteit van de kaartjes is ook echt heel goed!

  Beantwoorden
 • 23 januari 2020 om 23:09
  Permalink

  Esther heeft voor onze Hypnose Praktijk Eindhoven hele leuke cartoon tekeningen gemaakt welke wij gebruiken voor social media. Esther heeft goed begrepen wat we graag wilden uitbeelden. Ze levert snel werk. We weten Esther zeker weer te vinden mocht dat nodig zijn in de toekomst.

  Beantwoorden
 • 24 januari 2020 om 09:05
  Permalink

  Alweer een tijdje geleden heeft Bonteboel de uitnodigingen voor het gouden huwelijksfeest én 75e verjaardag van mijn vader gemaakt. Het is een persoonlijke en supermooie kaart geworden!

  Beantwoorden
 • 24 januari 2020 om 10:05
  Permalink

  Inmiddels heb ik al meerdere keren gebruik gemaakt van de mooie producten van Bonteboel. Op zakelijk vlak heb ik een aantal van mijn klanten aangenaam mogen verrassen met een origineel complimentenkaartje. Ben je op zoek naar een origineel en creatief presentje? Dan kan ik Bonteboel van harte aanbevelen.

  Beantwoorden
 • 16 april 2020 om 20:04
  Permalink

  Ik word blij van de kaartjes van Esther. Ze toveren echt een glimlach op je gezicht en dat is wat ik wilde doen bij de ontvangers die ik kaartjes stuurde tijdens de corona-crisis. Het is daarnaast ook een feestje voor jezelf: je ontvangt een ontzettend vrolijk pakketje met niet alleen de bestelde kaartjes maar ook nog extraatjes, leuk!

  Beantwoorden
 • 17 april 2020 om 15:31
  Permalink

  Ik had Esther gevraagd om een tekening te maken voor mijn collega Mariet en mij. We stoppen met onze dansschool, alleen liep dat door de Coronacrisis totaal anders dan we gepland hadden. Super jammer. Gelukkig wist Esther met haar prachtige tekening een lach op ons gezicht te toveren. Een mooi aandenken aan deze rare tijd. Dank!
  Naast deze persoonlijke tekening vind ik het erg goed hoe je in deze crisis voor diverse mensen op verzoek een tekening maakt. Je tekeningen zien er gaaf uit. Ook de filmpjes hoe een tekening ontstaat zijn erg leuk om te zien. Keep up the good work!

  Beantwoorden
 • 7 juli 2020 om 22:12
  Permalink

  “…Eindelijk…een ontwerp waarvan je zegt “ zo is het super..en zo moest hij worden” met weinig woorden maakt Esther een illustratie waar je zo ontzettend vrolijk van wordt… “ het plaatje klopt” een uniek mens met tijd…. en een geweldige kijk op hoe het moet worden… mijn bedrijf heeft nu een gezicht….”

  Beantwoorden
 • 29 augustus 2020 om 11:57
  Permalink

  Afgelopen week bestelde ik een pakketje met complimentenkaarttjes bij Bonteboel, om cadeau te doen aan mijn collega’s na een leerzame en speciale stage. Niet wetende dat Esther er zo veel liefde, tijd en passie in stak, opende ik het pakket. En wat was ik verrast! Naast de 16 complimentenkaarten die ik bestelde, zat er een uitgebreide folder over Esther’s merken in, een cadeautje en bovendien een persoonlijk bericht om me te bedanken voor de bestelling die ik geplaatst had. Ik vind echt dat je kan zien dat er met liefde is gewerkt aan je brievenbuspakketje en de gelukskaarten van Bonteboel. Zo gaaf, en oprecht! Nogmaals dank aan Esther.

  En als je het mij vraagt enorm geschikt voor het onderwijs, maar zeker ook het bedrijfsleven. Tovert daadwerkelijk een lach op je gezicht!

  Beantwoorden
 • 29 augustus 2020 om 17:11
  Permalink

  Heel leuk origineel geboorte kaartje laten maken door Esther. Veel leuke reacties op gehad. Heel persoonlijk en vlot in de communicatie.

  Beantwoorden
 • 17 september 2020 om 11:52
  Permalink

  Esther heeft 2 illustraties gemaakt voor op de website van mijn nieuwe bedrijf. En wat een mooi eindresultaat. Ze geeft in haar tekeningen perfect weer wie ik ben en wat ik doe. Met de voor haar kenmerkende humoristische kwinkslag die inderdaad een glimlach op je gezicht tovert. Esther is daarnaast een heel prettig persoon om mee te werken, de communicatie verloopt vlot en vriendelijk en aanpassing waren vlot gemaakt. Ze heeft snel door wat je bedoelt en laat veschillende mogelijkheden zien, totdat het helemaal kloppend voelt. Esther levert ongevraagd veel extra service waardoor je je als klant echt koning voelt. Dank je wel Esther, zeker nog voor het leuke filmpje van het tekenenen van de illustraties!

  Beantwoorden
 • 13 november 2020 om 12:06
  Permalink

  Ik heb net de complimenten kaartjes ontvangen. Erg leuk. Verstuurd in een doosje met een extra cadeautje en lief persoonlijk kaartje van Esther. Het ging allemaal heel snel en makkelijk.
  Dank je wel Esther.

  Beantwoorden
 • 24 november 2020 om 12:55
  Permalink

  Esther heeft voor mij een praatplaat gemaakt voor mijn onderneming. Wat is het gaaf om te zien hoe mijn waarden en visie zich ontwikkelt naar visualisatie en illustraties, waar ook nog eens de dosis humor in zit. Vanuit netwerk en cliënten komen er direct enthousiaste reacties. Het is snel en gemakkelijk gegaan, Esther heeft veel tijd geïnvesteerd en is hierin ook flexibel. De illustraties vormen direct een uiting van mijn eigen werkwijze en dat is onwijs gaaf om te zien!

  Beantwoorden
 • 25 november 2020 om 06:03
  Permalink

  Esther maakt zulke originele en treffende tekeningen! Dat komt niet alleen door haar geweldige tekentalent, maar ook omdat ze een heel lief, warm en betrokken persoon is. Ze luistert goed naar je wensen en vertaalt die in precies die ontwerpen die je je gedroomd had, maar die je desondanks altijd verassen. Net even dat beetje extra. Dat deed ze o.a. met supergave tekeningen over mij, voor Nationale Ouderendag Nuenen en voor een poster waar we onze 18-jarige bonusdochter mee verrasten. En ik heb natuurlijk die te leuke kerstmokken besteld! Zoek je echt iets origineels, leuk, grappig én persoonlijks, dan moet je bij de tekeningen van Bonte Boel zijn!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.