Reacties

Benieuwd naar de reacties? Of wil je zelf een reactie geven?

5 gedachten over “Reacties

 • 29 juni 2019 om 17:20
  Permalink

  Ik ben verrast met een stukje creativiteit van Bonteboel. Een enorm mooi portret. Esther maakt prachtige dingen die je een glimlach op je gezicht of een traan van ontroering in je ogen bezorgen. Ik zal zeker vaker contact met haar opnemen voor meer creatieve en mooie illustraties en art.

  Beantwoorden
 • 26 juli 2019 om 22:21
  Permalink

  Ik wilde mijn man een cadeautje geven wat niemand anders had… En dan nog het liefst iets waar mijn dochtertje aan mee kon helpen. Een prachtige op maat gemaakte kleurplaat was het resultaat!!! Deze creatieve dame tovert een glimlach op het gezicht van zowel de gever als de ontvanger van dit supercadeau! 🙂

  Beantwoorden
 • 26 november 2019 om 10:28
  Permalink

  Tijdens onze jaarlijkse najaars-BBQ hebben wij de compliment kaartjes van Bonteboel gebruikt. Als thema hebben wij dit jaar gekozen voor #DOESLIEF, wij merkten dat mede door werkdruk er minder en minder werd gelet op hoe wij naar elkaar reageerden op emails, telefoontjes maar ook in de dagelijkse omgang, naar elkaar.
  Wanneer heb jij voor het laatst een complimentje gegeven, … met de complimentcards van Bonteboel als gadget hebben wij hier op een leuke manier aandacht aan besteed. Dit thema is goed ontvangen door alle medewerkers, die met de cards in de hand collega’s aanspraken en complimenteerden met hun inzet en collegialiteit.

  Beantwoorden
 • 10 december 2019 om 21:19
  Permalink

  Voor mijn bedrijf wilde ik heel graag mijn netwerk en alle relaties van het afgelopen jaar persoonlijk bedanken én met kaarten in de stijl van mijn bedrijf. Een maatwerk opdracht dus. En dat kan je wel aan Esther overlaten. Geweldig mooi is het geheel geworden. Ik wens iedereen voor het nieuwe jaar heel veel complimenten toe. En met de kaarten van bonteboel kan ik er het komende jaar in mijn stijl heel veel uitdelen. DANK.

  Beantwoorden
 • 18 december 2019 om 20:32
  Permalink

  Als bedankje en afscheidscadeautje voor mijn collega’s voor de fijne tijd die ik heb gehad met hen, heb ik voor iedereen een passend kaartje gekozen en op de achterkant een persoonlijke noot geschreven. De reacties waren bij iedereen positief!
  De kaartjes werden keurig verpakt afgeleverd en de kwaliteit van de kaartjes is ook echt heel goed!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.