Polygon Art

Soms heb je een hele mooie foto die je graag op canvas of een ander materiaal zoals aluminium of plexiglas wilt laten afdrukken. Maar je wilt NET even iets anders. Je kunt je foto digitaal bewerken naar een kunstwerk: Polygon Art.

Wat is Polygon Art?

Misschien ken je de term nog niet, maar de stijl zeer zeker wel. Het zijn eenvoudige geometrische vormen naast elkaar geplaatst om hoekige, vaak minimalistische composities te creëren. Tweedimensionale vorm gemaakt van rechte lijnen en hoeken.

Ook een Polygon Art aan jouw muur?

Zie een Polygon Art ook vooral als een schilderij aan de muur.

Heb jij een dierbare foto die je in Polygon Art wilt vastleggen? Kijk naar de aanleverspecificaties waar je foto aan moet voldoen.

Wat kost een Polygon Art?

De kosten zijn € 499 voor het maken van de Polygon Art, exclusief drukkosten. De ontwerpkosten blijven hetzelfde, ongeacht de uiteindelijke grootte van jouw drukwerk.

(Aanlever)specificaties

  • Voor een digitaal kunstwerk heb ik een foto nodig in .JPG formaat
  • De foto hoeft niet van topkwaliteit te zijn. Staat er een gezicht op, dan graag een foto met duidelijk contrast in de ogen.
  • Een vierkante originele foto wordt een vierkant digitaal kunstwerk. Houd hier rekening mee bij wat je er uiteindelijk mee wilt doen.
  • Denk na over de kleurtinten? Dit kan in de originele kleuren of een bepaalde kleur.
  • Denk na over de grootte van de Polygon Art.

Contact

Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.