Illustreren in opdracht

Opdrachten van klanten zijn altijd heel divers. Dat maakt het heel erg leuk om te doen. Hieronder een greep van een aantal opdrachten die ik heb geïllustreerd.

TU/eindhoven

In opdracht van de TU/e heb ik voor het vakantieboek het volgende geïllustreerd: origami (volwassenen en kinderen), aankleedpoppen, kijkdoos, ansichtkaart, autobingo en een kleurplaat.

Savant Zorg

In opdracht van Savant Zorg heb ik voor de nieuwsbrief ‘de Opsteker’ tijdens de Corona tijd de illustraties getekend. Dit was een wekelijkse | 2-wekelijkse opdracht. Leuk en uitdaging, omdat ik vlak voor levering alleen steekwoorden. Op basis van deze steekwoorden maakte ik de illustratie.

Nationale Ouderendag Nuenen 2020

De Nationale Ouderendag Nuenen ging dit jaar vanwege de COVID-19 niet door. Om alle ouderen en vrijwilligers een hart onder de riem te steken en om alvast iedereen warm te maken voor 2021 werd er een leuke ansichtkaart verstuurd. Namens de Nationale Ouderendag Nuenen mocht ik deze ontwerpen.

Diverse opdrachten in 2020

In 2020 heb ik diverse korte opdrachten uitgevoerd, zoals in de fotogalerij is te zien. Opdrachten zoals het maken van een persoonlijke (ansicht)kaarten, posters op A3 en A2 formaat en logo’s op diverse social media kanalen.