Complimentenkaartjes Zakelijk (NL | EN)

Waardering voor elkaar uitspreken is erg belangrijk. Je gaat door het ontvangen van een complimentje een beter zelfbeeld krijgen. Je wordt gewaardeerd voor wie je bent of wat je gedaan hebt. En je gaat je er beter door voelen. Het geven van complimenten geeft een positieve energie. De complimentenkaartjes van Bonteboel hebben een helend en magisch effect.

De complimentenkaartjes van Bonteboel zijn uniek. Ieder kaartje heeft een pakkende tekst en een grappige illustratie. Deze combinatie zorgt voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Op de achterkant van het kaartje is voldoende ruimte om nog een persoonlijke noot toe te voegen.

Doelgroep

De collectie ‘Complimentenkaartjes Zakelijk’ is geschikt voor zakelijke doeleinden, zoals: op het werk, zakelijke relaties, teamleden, kennissen & vrienden. De kaartjes hebben het formaat A7 (1/8 van A4).

Hoeveel kost een setje?

  • Set van 20 kaartjes € 16,00
  • Set van 40 kaartjes € 26,00
  • Set van 60 kaartjes € 33,00
  • Set van 80 kaartjes € 41,00
  • Set van 100 kaartjes € 55,00
  • Set van 120 kaartjes € 64,00
  • Set van 140 kaartjes € 72,00

De kosten zijn exclusief verzendkosten.

Verzending

De sets bevatten willekeurige kaartjes en worden verpakt in een doosje. Bij een set van 20 stuks ontvang je geen doosje. Verzending gaat via een brievenbuspakket, inclusief track & trace nummer. Wil je een setje bestellen, dan kan dat via het bestelformulier.

Betaling

Zodra het bestelformulier binnen is ontvang je een email met verdere gegevens. De betaling gaat via een overboeking of betaalverzoek.

Andere mogelijkheden

Wil je andere hoeveelheden? Een aantal exemplaren van één specifiek kaartje? Een combinatie van zakelijke en privé kaartjes? Engels of Nederlands? Vraag dan naar de mogelijkheden via het bestelformulier

Nederlands en Engelstalige kaartjes

Vanaf nummer 500 beginnen de Engelstalige kaartjes. Deze kaartjes kun je apart bestellen of mixen met Nederlandstalige.

Hieronder de collectie van ‘Complimentenkaartjes Zakelijk’.

« 2 van 5 »