Complimentenkaartjes Privé (NL | EN)

Waardering voor elkaar uitspreken is erg belangrijk. Je gaat door het ontvangen van een complimentje een beter zelfbeeld krijgen. Je wordt gewaardeerd voor wie je bent of wat je gedaan hebt. En je gaat je er beter door voelen. Het geven van complimenten geeft een positieve energie. De complimentenkaartjes van Bonteboel hebben een helend en magisch effect.

De complimentenkaartjes van Bonteboel zijn uniek. Ieder kaartje heeft een pakkende tekst en een grappige illustratie. Deze combinatie zorgt voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Op de achterkant van het kaartje is voldoende ruimte om nog een persoonlijke noot toe te voegen.

Doelgroep

De collectie ‘Complimentenkaartjes Privé’ is geschikt voor privédoeleinden: je partner, man, vrouw of vriend(in) een complimentje geven. De kaartjes hebben het formaat A7 (1/8 van A4).

Hoeveel kost een setje?

  • Set van 5 kaartjes € 7,00
  • Set van 10 kaartjes € 9,00
  • Set van 20 kaartjes € 16,00
  • Set van 40 kaartjes € 26,00

De kosten zijn exclusief verzendkosten.

Verzending

De sets bevatten willekeurige kaartjes en worden verpakt in een doosje. Verzending gaat via een brievenbuspakket. inclusief track & trace nummer. Wil je een setje bestellen, dan kan dat via het bestelformulier.

Betaling

Zodra het bestelformulier binnen is ontvang je een email met verdere gegevens. De betaling gaat via een overboeking of betaalverzoek.

Andere mogelijkheden

Wil je andere hoeveelheden? Een aantal exemplaren van één specifieke kaartje? Een combinatie van zakelijke en privé kaartjes? Engels of Nederlands? Vraag dan naar de mogelijkheden via het bestelformulier.

Nederlands en Engelstalige kaartjes

Vanaf nummer 500 beginnen de Engelstalige kaartjes. Deze kaartjes kun je apart bestellen of mixen met Nederlandstalige.

Hieronder de collectie van ‘Complimentenkaartjes Privé’.

« 1 van 2 »