Bonte Workshops

In de periode dat de scholen gesloten waren (maart – april 2020) heeft Bonteboel een aantal tekenlessen gegeven aan de klasgenoten van mijn dochter (groep 4). En aan de broertjes en zusjes (groep 2 – 6).

Vind jij het ook leuk om een tekenles aan jouw eigen kind te geven of aan een groepje kinderen? Of met volwassenen onder elkaar? De tekenles is niet leeftijd gebonden en dus kan iedereen meedoen.

Hoeveel kost het? En hoe ontvang ik de tekenles?

De tekenlessen kosten € 5 per les. Vul onderstaand formulier in. Na het afronden van de betaling ontvang je de documenten in jouw mailbox.

Tekenles 1 – Basisvormen


Je leert de basisvormen tekenen. Het lijkt zo simpel en dat is het ook! Met het leren tekenen en herkennen van voorwerpen die bestaan uit basisvormen leer je dat je werkelijk alles kunt tekenen. Er worden per basisvorm een aantal praktische voorbeelden gegeven. In totaal 13 oefeningen. Tekenles 1 bestaat uit 3 documenten: een uitleg, de opdrachten en de uitkomsten.

Nog meer tekenlessen …

De komende weken volgen er meer tekenlessen. Mocht je graag op de hoogte gehouden worden, geeft dit dan aan bij de opmerkingen.

Vul onderstaand formulier in voor het bestellen van de tekenles.