Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dag van de Magie | Magic Day

31 oktober 2022

VANDAAG IS HET DE ‘DAG VAN DE MAGIE’ !!

 

Het ontstaan van de ‘Dag van de Magie’:
Op 24 maart 1874 werd Harry Houdini geboren als Ehrich Weisz in Hongarije. Toen hij 4 jaar was verhuisde hij naar America. Toen hij 25 jaar was kwam zijn doorbraak als de ‘boeienkoning’. Vanaf dat moment hij zichzelf Houdini als eerbetoon aan de goochelaar Jean Eugène Robert-Houdin. Op 31 oktober 1926 sterf hij aan de gevolgen van een blindedarmontsteking.

 

Waarom een ‘Dag van de Magie’?
Probeer op deze dag ook eens een trucje? Ik zou persoonlijk niet snel een van de trucs van Houdini nadoen. Zijn bekende stunts waren namelijk onder andere het inslikken van naalden en met een propje garen er weer uitvissen. Of opsluiten in een dwangbuis. Mij niet gezien! Ik houd het wel bij een kaartspelletje. Of onschuldig met mijn dochtertje en haar K3 toverstaf ‘Hocus Pocus Pilatus Pas’ roepen. Maar bedenk wel dat wat deze man heeft neergezet echt buitengewoon bijzonder is geweest. Natuurlijk mogen wij dan ook wel aan hem denken deze dag.

 

De knipoog van Bonteboel 😉
Ik heb wel iets met ‘magie’. Mijn pagina heeft de Bonte Fee als symbool voor het onderdeel ‘Bonte Fee’. En Tovenaar Slof, omdat hij niet loopt, maar sloft ;-). Mijn slogan is ‘Tovert een glimlach op jouw gezicht’. En mijn dochter van 7 is echt dol op eenhoorns. Tijd om ook eens een complimentenkaartje van Bonteboel te promoten. Het kaartje: “Jouw enthousiasme tovert een glimlach op mijn gezicht”. Dit kaart maakt onderdeel uit van de collectie Bonteboel Complimentenkaartjes Zakelijk NL.

 

Fijne dag van de magie !!

 

#MagicDay #dagvandemagie #bonteboel #bonteboelillustraties #bonteillustraties #BonteGeluk #Complimentenkaartjes #Complimentcards #DeDagvan #dagvan #daysoftheyear 

Gegevens

Datum:
31 oktober 2022
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,