Bonteboel

Tovert een glimlach op jouw gezicht

Al jaren illustreer ik met veel plezier. Met mijn illustraties wil ik bij jou een glimlach op jouw gezicht toveren. Mijn illustraties zijn grappig en stralen positiviteit uit. Ik houd van het tekenen van beelden in combinatie met een tekst, waar je een associatie bij krijgt. Een herinnering of juist herkenning. Dit zorgt voor die mooie glimlach op jouw gezicht. Dat is ook mijn motto …

Bonteboel tovert een glimlach op jouw gezicht

Ik illustreer o.a. complimentenkaartjes. Waardering voor elkaar uitspreken vind ik heel belangrijk. Even een moment pakken om wat aardigs tegen elkaar te zeggen.

Het effect van het geven van een complimentenkaartje is hartverwarmend. Het wordt gewaardeerd. Het laat je beter voelen, je krijgt meer zelfwaardering en je hebt gewoon even een ‘feel good’ moment. Wat het geven van één kaartje wel niet kan doen. Een complimentenkaartje van Bonteboel heeft een magisch en helend effect.

Naast het illustreren van complimentenkaartjes, ontwerp ik ook geboortekaartjes, illustreer in opdracht, maak PolyGon Art en ga in de toekomst ook workshops geven aan particulieren en bedrijven. Daarnaast ben ik bezig met andere serie kaartjes: coachkaartjes, een BONTE spel en cadeaukaartjes. Houd regelmatig mijn site en social media in de gaten!

Liefs,
Esther van den Nieuwenhof

Bonte Fee | Bonte Geluk | Bonte Opdrachten | Bonte Workshops


Bonteboel’s Bestsellers