Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Red Mitten Day

21 november 2019

VANDAAG IS HET ‘RED MITTEN DAY’

 

Het ontstaan van ‘Red Mitten Day’:
Deze dag is ontstaan om de Canadese atleten te helpen bij het voorbereiden van de Olympische Spelen door het kopen van rode handschoenen. Zo kon je laten zien hoe trots je was op deze atleten. De rode handschoenen hebben de kleuren van de Canadese vlag (The Maple Leaf). Het Canadese retailbedrijf ‘Hudson’s Day’ heeft in 2010 toen Canada het organiserende land was voor de Olympische Spelen deze rode handschoenen op de markt gebracht en verkocht voor $ 10 CAD. Een deel van de opbrengst ging naar de Canadian Olympic Committee. Vanaf dat moment is ‘Red Mitten Day’ ontstaan. Jaarlijks gevierd op 21 november.

 

Waarom een ‘Red Mitten Day’?
Op deze dag laten de Canadezen zien hoe trots zij op hun Olympische sporters zijn.

 

De knipoog van Bonteboel 😉
Zelf ben ik niet zo sportief. Wel in karakter overigens. Maar ik vind het wel altijd enorm leuk om te zien en juich enorm hard mee wanneer wij een medaille veroveren. Niet zo zeer een Canadese sporter, maar ik vind dit wel een erg grappige dag. Bonteboel heeft een complimentenkaartje: “Jij weet van WANTEN”. Dit kaartje valt in de collectie van Bonteboel Complimentenkaartjes Zakelijk NL.

#RedMittenDay #Bonteboel #Bonteboelillustraties #Dedagvan #DaysoftheYear #Dagvan #BonteGeluk #Complimentenkaartjes #Rodehandschoenen

Gegevens

Datum:
21 november 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.