Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Internationale Dag van de Giraf | World Giraffe Day

juni 21

VANDAAG IS HET ‘INTERNATIONALE DAG VAN DE GIRAFFE’!

 

Het wordt jaarlijks gevierd op 21 juni. Een schitterend dier. Het enige dier die wél bij de hoge boomblaadjes kan komen en anderen niet. Één van de ‘Big Five’, majestueus, magnifiek en absoluut het redden waard. Want hoe mooi ze ook zijn, het gaat niet goed met de giraffen. Ze kampen net als alle andere grote wilde dieren met stropers, boskap en klimaatverandering. Daarom is 21 juni uitgeroepen tot Wereld Giraffendag, om stil te staan bij hoe mooi ze zijn, maar ook fragiel.

 

Nu deel ik bijna dagelijks een ‘dag van’ en altijd zijn deze tekeningen van mij. Maar laat ik vandaag een ander talent eens aan bod komen. Mijn dochtertje Maud. Zij die roept: “Mama, samen met jou maken wij Bonteboel groot. Ik word later directeur van Bonteboel”. Hoe lief toch? Geniet vandaag van een mooie tekening van Maud. Fijne dag!

 

#bonteboel #bonteboelillustraties #bontegeluk #dedagvan #dagvan #daysoftheyear #specialedagen #specialdays #nationaldays #worldgiraffeday #wereldgiraffendag #internationaledagvandegiraf.