Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dag van de Prinses | Princess Day

18 november 2019

VANDAAG IS HET ‘PRINCESS DAY’

 

Het ontstaan van ‘Princess Day’
Als je aan prinsessen denkt, denk je natuurlijk aan de prinsessen van Walt Disney, maar ook in ons eigen land hebben wij 3 (kleine) prinsessen. Princess Day is echter niet geïnspireerd door de Disney Company, maar door Nest Entertainment die samen met Sony Entertainment een van de laatst handgetekende verhalen, The Swan Princess ontwikkelde. Het is sinds 2017 een speciale dag geworden en wordt jaarlijks gevierd op 18 november.

Waarom een ‘Princess Day’?
Je laten behandelen als royalty. Deze dag is bedoeld om iedereen, maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt of hoe rijk je ook bent, even voor een dag prinses te laten voelen. Het is bedoeld om kinderen te helpen hun verbeelding te gebruiken en ieder kind de vreugde en plezier te laten ervaren die erbij horen wanneer ze aan een prinses denken.

 

Wist je dat?
Weet je nog in welke Walt Disney film een prinses voorkwam? Welke de eerste was? Dat was Snow White. Hierna volgde nog vele Disney films met prinsessen in de hoofdrol. De meest recente en bekendste is toch wel Frozen, met de prinsessen zussen Anna en Elsa.

 

De knipoog van Bonteboel 😉
Ik heb een uitnodiging gemaakt voor de verjaardag van mijn dochter toen zij 7 werd. Mijn dochter wil altijd een prinses zijn en is dol op eenhoorns. Kleine meisjes gedragen zich nog wel eens als een prinses 😉 maar dat mag dan ook. Ik vind het altijd zo aandoenlijk wanneer mijn dochter met een vriendinnetje zich gaan verkleden. Hoe alles opeens zo kan veranderen op het moment dat ze een jurk aantrekt, een prinsessenjurk. Wist je dat Bonteboel ook op verzoek uitnodigingen en kleurplaten maakt?

 

#PrincessDay #dagvandeprinses #bonteboel #bonteboelillustraties #bonteopdrachten #uitnodigingen #verjaardagsfeest

Gegevens

Datum:
18 november 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.