Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pakjesavond

5 december 2019

VANAVOND IS HET ‘PAKJESAVOND’

 

Waarom een ‘pakjesavond’?
Vandaag is de spanning te snijden. Dagen en weken hebben kleine kinderen wakker gelegen van de spanning. De verlanglijstjes zijn al weken klaar. De schoentjes al regelmatig gezet. Sint en de Pieten zien ze regelmatig op straat, in auto’s voorbij rijden, op school of op het werk van papa en mama. Het Sinterklaasjournaal is ten einde. En ze denken maar aan een paar dingen: Wat zouden ze krijgen van de Sint?  Zijn ze lief geweest dit jaar? Of gaan ze in de zak met de Sint mee terug naar Spanje? En dan eindelijk … een klop op het raam, pepernoten worden naar binnen gegooid en in de hal, schuur of in de garage staan de pakjes al klaar. Opgewonden worden de cadeautjes binnen no time uitgepakt !

 

De knipoog van Bonteboel 😉
Ik heb een jonge dochter, die nog volop in Sinterklaas en de magie van Pakjesavond gelooft. Wij vieren dan ook met veel plezier jaarlijks Sinterklaas. Bonteboel heeft een complimentjes helemaal in de stijl van pakjes en cadeautjes, namelijk: ‘Jij bent net een cadeautje, altijd vol verrassingen’. Dit kaartje komt uit de collectie van Bonteboel Complimentenkaartjes Zakelijk NL.

#pakjesavond #sinterklaas #bonteboel #bonteboelillustraties #bontegeluk #complimentenkaartjes #dedagvan #dagvan #daysoftheyear

Gegevens

Datum:
5 december 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.